La cuina de Girona arriba a Opera Samfaina

“Girona m’enamora” diu la dita popular que, a partir d’ara, es converteix en una de les màximes d’Opera Samfaina. I és que fins Setmana Santa el nostre espai gastronòmic ofereix un menú basat en la cuina característica de les comarques gironines.
Per elaborar aquest menú s’ha comptat amb l’ajuda de diferents cuiners de referència d’aquesta regió catalana, com Josep Maria Massó (Restaurant bEAuTy), Anna Casadevall (La Xicra), Montserrat Fontané (Can Roca de Girona) i Anna Sans (Pastisseria Sans).
Cada un d’aquests noms propis de la cuina gironina ha reinventat un dels plats típics de la regió: el Trinxat de la Cerdanya amb col d’hivern de Josep Maria Massó, el suquet de Calella de Palafrugell d’Anna Casadevall, el fricandó de vedella de Girona de Montserrat Fontané, els pastissets Bisbalencs d’Anna Sans i les boníssimes anxoves El Xillu de L’Escala.
El menú propi de les comarques gironines és el punt de partida per les altres tres províncies de Catalunya, que també portaran la seva gastronomia a Opera Samfaina.