Diva Diva
Diva

El nostre espai amb taules temàtiques per assaborir un menú amb projeccions visuals, recórrer diferents barres o provar tapes de xefs amb estrella Michelin.
L’espai de la Diva

Diorames

El corredor d’accés a la Diva, transita pel passatge dels Diorames. El seu nom es deu a les sis obres animades que s’exhibeixen en ell. Corresponen a cada un dels actes que articulen el fil conductor d’aquest recorregut artístic i conceptual per la tradició gastronòmica catalana.

Taula La Diva

Les degustacions es serveixen a les taules circulars de la sala Diva. En elles es projecten imatges zenitals relatives als productes de temporada que conformen el menú. Un cambrer ocupa l’espai central del cercle, amenitzant la degustació d’aquest centre multi-sensorial. Imatge, so, olor, tacte i gust al cor d’Opera Samfaina. Un regal per als sentits.

Barra Solidària

Una tapa d’autor elaborada pels millors cuiners, la recaptació contribueix a finançar projectes socials, és l’expressió solidària d’Opera Samfaina.

Barra Cervesa

Davant d’una escena mediterrània projectada com una fugida a la naturalesa exterior, la barra de cervesa ha estat construïda a partir del nucli real d’una embarcació de pescadors tallada longitudinalment.

Barra de Vins

El lloc per tastar vins seleccionats sense allunyar-se de l’atmosfera màgica de la cova és la barra de vins. La barra es compon d’un boteller forjat, sota les clàssiques tines cellerers que contenen projeccions relatives al vi.